Anna Jaspis10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot Farge Kaffe g3tjcoFBcL

B00MLY5HV0
Anna Jaspis-10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot, Farge: Kaffe
sko Anna Jaspis-10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot, Farge: Kaffe Anna Jaspis-10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot, Farge: Kaffe Anna Jaspis-10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot, Farge: Kaffe Anna Jaspis-10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot, Farge: Kaffe Anna Jaspis-10 Kvinner Tilbake Glidelås Spenne Mandel Tå Flat Hæl Kne Høye Riding Boot, Farge: Kaffe
Kozi Kvinner Komfort Sko Th6253black Patent Med Vattert Vamp 36m
Chippewa Menns 12 Rund Tå 29321 Kraft På Støvelen Brun dS2eL1
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

©2017 DNB Eiendom - Hele Norges Eiendomsmegler Hovedkontor: Dronning Eufemiasgt. 30, Oslo Postadresse: 0191 Oslo Org.nr: 910 968 955

Har du en kjellerleilighet eller en bolig du ønsker å leie ut, må du sette deg inn i hvilke regler som gjelder, sier advokat Annita Magnussen.

Leiemarkedet i Norge er lite og består i stor grad av kjellerleiligheter eller andre private boliger som folk av ulike grunner ikke skal bo i selv i en periode.

– Det er med andre ord mange amatører i dette markedet.

Desto viktigere er det å forholde seg til lover og regler, sier Advokat Magnussen i Flojos Kvinners Kim Kile Sandal Hvit

Huseiernes Landsforbund.

Husleieloven er der for å beskytte begge parter. Som utleier er det blant annet viktig å vite at minstetiden på utleie av separat boenhet er på tre år, mens minstetiden for utleie av kjellerleilighet eller annen del av egen bolig er på minimum ett år.

-Det finnes imidlertid noen unntak.

Det er noe som heter Jp Opprinnelige Enkle Oxford Patent Pu Plattform Flate Shoelaces Joggesko Redpt
og noe som heter «tidsbestemt» leieavtale .

«tidsubestemt» leieavtale «tidsbestemt» leieavtale

- Står det i kontrakten at boligen kan leies på ubestemt tid,må du som utleier oppgi svært gode grunner i en oppsigelse for atleietager skal måtte flytte.

- Minstetiden i loven er satt for å sikre forutsigbarhet. Leietaker har kanskje arbeidssted, skole og barnehage i nærheten og trenger trygghet rundt bosituasjonen sin.

Bruno Marc New York Menns Faux Skinn Kjører Penny Loafers Båt Sko 02navy

De tre viktigste tingene du gjør som utleier er å sjekke referanser, få et depositium og skriver en god kontrakt, sier advokat Annita Magnussen. (foto: NTB)

Før du kommer så langt at du skriver en avtale med en leietager, må du finne den rette beboeren. Det kan mange ganger være vanskelig å skille mellom gode og dårlige leietagere, de aller fleste er jo hyggelige og blide folk. Det minste du må gjøre er å sjekke referanser, helst fra tidligere utleiere, men også fra arbeidsgivere eller andre som kan si noe om personen er til å stole på.

Får du et godt inntrykk av leietageren kan du avtale et møte for å gå gjennom boligen og skrive leiekontrakt. Du må også be om et depositum fra vedkommende som må innbetales før leieavtalen trer i kraft.

Aisun Kvinners Antrekk Spisse Tå Innvendig Glidelåsen Pigg Sokker Stilett Høye Hæler Ortopediske Sko Med Pigger Beige WUDEOr8J9X

"Ikke bli svindlerens neste offer"

by Byråkrati Foxhill Brunt Skinn Menns Ørkenen Brogue Sko Størrelse 13
· Published · Updated

Klassiske Høy Topp Joggesko Canvas Sko Antiskli Prikker Geometri Uformell Gang For Menn Kvinner Svart
Amoonyfashion Kvinners Runde Tå Lukkettoe Lave Hæler Støvler Med Å Skli Såle Og Glass Diamond Kamel
Google+ Bella Vita Kvinners Definere Ii Kjole Pumpe Naken Patent

Du har sikkert hørt flere ganger at du bør aktivere to-faktor-autentisering (eller to-trinns-bekreftelse som det også kalles). Med hva er det, og hvordan aktiverer man det? Det skal vi forsøke svare på i denne artikkelen.

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Faktisk har du nok brukt to-faktor-autentisering allerede. BankID er det mest kjente eksemplet. For å logge inn kreves det to ulike ting. Det krevet noe du vet (altså passordet ditt) og noe du har (altså passordkalkulator eller mobiltelefon). Det er her navnet kommer fra, nemlig at det er to ulike faktorer som skal til, mot kun én (passord) ellers. Et annet kjent eksempel på to-faktor-autentisering er MinID som blant annet benyttes for å logge inn i AltInn. Her må du oppgi passord, samt en kode du får på SMS.

Hva er det godt for?

Hva er så hensikten med to-faktor-autentisering? Jo, svært mange blir frarøvet sitt passord. At man har et enkelt og gjettbart passord er en mulighet. Vanligere er at det man benytter samme passord flere steder, ogav den grunn er det nok at ett av disse stedene røper det eller blir hacket for at passordet til “alt” er på avveie. Til slutt er det også vanlig å sette opp falske nettsider som forsøker frarøve deg brukernavnet og passordet. Dette er såkalt phishing . Ofte da ved at du først får en e-post med en link til nettsiden.

Les mer om passord: Carolbar Kvinners Bowknots Brude Firkantet Tå Mid Hæl Pumper Sko Grønne

Siden det er nok at noen vet om passordet for å missbruke det, er du i trøbbel med en gang det bliravslørt. Derfor er to-faktor-autentisering et ekstra “lag” med sikkerhet som gjør at det ikke er full krise dersom noen får tak i din “hemmelighet”. De må nemlig da også få tak i noe du har, som ikke er like enkelt.

Det skal sies at den andre faktoren også kan være “noe du er”. Altså biometri slik som fingeravtrykk, iris, stemme, ansiktsform osv. Dette er imidlertid mye mer komplisert å gjennomføre. I dag er derfor stort sett alltid “noe du har” den andre faktoren i tillegg til “noe du vet”.

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Meninger
Bonnibel Rio3 Dame Snøre På Støv På Trekkraft Yttersåle Med Pu Øvre Og Et Stort Bånd På Ankelen
For U Design Kule Womens Pustende Mesh Atletisk Sneaker Joggesko Grønne 1 8unPdpwuF
Adidas Unisex Gazelle Tilfeldige Joggesko Grå
Evig Unge Kvinner Midrise Gummi Regn Støvler M / Varm Fuskepels Fôr Rød / W Stropper