Fersken Couture Kvinners Fleece Foret Avslappende Nordisk Stil Huset Tøfler Beige Hjort 0TddvBrY0m

B075LQX53B
Fersken Couture Kvinners Fleece Foret Avslappende Nordisk Stil Huset Tøfler Beige Hjort
  • sko
  • akryl
  • gummisåle
  • <i>new collection by peach couture.</i> <b>nye kolleksjon av fersken couture.</b> <i>peach couture is a registered trademark.</i> <b>fersken couture er et registrert varemerke.</b>
  • <i>crafted with love: keep your feet toasty warm on the coldest nights with these traditional nordic inspired women's slippers, enjoy it around the fireplace, in the spa, as your home slippers or even around the town.</i> <b>laget med kjærlighet: holde føttene toasty varm på de kaldeste netter med disse tradisjonelle nordiske inspirerte kvinners slippers, nyt det rundt peisen, i spa, som ditt hjem tøfler eller rundt byen.</b> <i>each pair of peach couture slippers is an affordable luxury that intelligently combines a youthful attitude with a down to earth sensibility.</i> <b>hvert par av fersken couture tøfler er en rimelig luksus som intelligent kombinerer en ungdommelig holdning med en jordnær følsomhet.</b>
  • <i>ultra comfortable: features a cushioned foot bed to provide maximum comfort.</i> <b>ultra behagelig: har en polstret fots seng for å gi maksimal komfort.</b> <i>you will be slipping into these comfy flip flops at every opportunity.</i> <b>du skal gli inn i disse comfy flip flops ved enhver anledning.</b>
  • <i>sturdy & long lasting: a classic nordic styled home slipper that will stand the test of time, at an exceptional price.</i> <b>solid og langvarig: en klassisk nordisk stil hjem tøffel som vil stå testen av tid, til en eksepsjonell pris.</b> <i>available in beautiful designs and colors.</i> <b>tilgjengelig i vakker design og farger.</b>
Til nhf.no Nike Obra Ii Klubb Fg mørk Grå menns 75 / Kvinners 9
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

©2017 DNB Eiendom - Hele Norges Eiendomsmegler Hovedkontor: Dronning Eufemiasgt. 30, Oslo Postadresse: 0191 Oslo Org.nr: 910 968 955

Har du en kjellerleilighet eller en bolig du ønsker å leie ut, må du sette deg inn i hvilke regler som gjelder, sier advokat Annita Magnussen.

Leiemarkedet i Norge er lite og består i stor grad av kjellerleiligheter eller andre private boliger som folk av ulike grunner ikke skal bo i selv i en periode.

– Det er med andre ord mange amatører i dette markedet.

Desto viktigere er det å forholde seg til lover og regler, sier Advokat Magnussen i Sjarm Foten Kvinners Elegant Spiss Tå Buer Høy Hæl Pumper Sko Svart wwR46

Huseiernes Landsforbund.

Husleieloven er der for å beskytte begge parter. Som utleier er det blant annet viktig å vite at minstetiden på utleie av separat boenhet er på tre år, mens minstetiden for utleie av kjellerleilighet eller annen del av egen bolig er på minimum ett år.

-Det finnes imidlertid noen unntak.

Det er noe som heter Polo Ralph Lauren Menn Sommer Flip Flops Størrelse 9
og noe som heter Miz Mooz Kvinners Brady Støvlett Rips
.

«tidsubestemt» leieavtale «tidsbestemt» leieavtale

- Står det i kontrakten at boligen kan leies på ubestemt tid,må du som utleier oppgi svært gode grunner i en oppsigelse for atleietager skal måtte flytte.

- Minstetiden i loven er satt for å sikre forutsigbarhet. Leietaker har kanskje arbeidssted, skole og barnehage i nærheten og trenger trygghet rundt bosituasjonen sin.

Davids Brude Krystall Tstropp Sateng Dyeable Kile Stil Callie Plomme

De tre viktigste tingene du gjør som utleier er å sjekke referanser, få et depositium og skriver en god kontrakt, sier advokat Annita Magnussen. (foto: NTB)

Før du kommer så langt at du skriver en avtale med en leietager, må du finne den rette beboeren. Det kan mange ganger være vanskelig å skille mellom gode og dårlige leietagere, de aller fleste er jo hyggelige og blide folk. Det minste du må gjøre er å sjekke referanser, helst fra tidligere utleiere, men også fra arbeidsgivere eller andre som kan si noe om personen er til å stole på.

Får du et godt inntrykk av leietageren kan du avtale et møte for å gå gjennom boligen og skrive leiekontrakt. Du må også be om et depositum fra vedkommende som må innbetales før leieavtalen trer i kraft.

Datasikkerhetsbloggen

"Ikke bli svindlerens neste offer"

by Minishion Tmz343 Kvinners Buer Sateng Brude Kveld Formell Part Pumper Sko Elfenben10cm Hæl
· Published · Updated

Facebook 67 Forever Kylaen Womens Comfy Fuskepels Krage Blonder Opp Vanntette Snø Duck Støvler Brune eMouF3
Google+ Dr Martens Menns Sussex Arbeid Boot Svart Bjørn Spor RyNdZig

Du har sikkert hørt flere ganger at du bør aktivere to-faktor-autentisering (eller to-trinns-bekreftelse som det også kalles). Med hva er det, og hvordan aktiverer man det? Det skal vi forsøke svare på i denne artikkelen.

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Faktisk har du nok brukt to-faktor-autentisering allerede. BankID er det mest kjente eksemplet. For å logge inn kreves det to ulike ting. Det krevet noe du vet (altså passordet ditt) og noe du har (altså passordkalkulator eller mobiltelefon). Det er her navnet kommer fra, nemlig at det er to ulike faktorer som skal til, mot kun én (passord) ellers. Et annet kjent eksempel på to-faktor-autentisering er MinID som blant annet benyttes for å logge inn i AltInn. Her må du oppgi passord, samt en kode du får på SMS.

Hva er det godt for?

Hva er så hensikten med to-faktor-autentisering? Jo, svært mange blir frarøvet sitt passord. At man har et enkelt og gjettbart passord er en mulighet. Vanligere er at det man benytter samme passord flere steder, ogav den grunn er det nok at ett av disse stedene røper det eller blir hacket for at passordet til “alt” er på avveie. Til slutt er det også vanlig å sette opp falske nettsider som forsøker frarøve deg brukernavnet og passordet. Dette er såkalt phishing . Ofte da ved at du først får en e-post med en link til nettsiden.

Les mer om passord: Reebok Menns Zprint Løpesko Grå NTwZFriS

Siden det er nok at noen vet om passordet for å missbruke det, er du i trøbbel med en gang det bliravslørt. Derfor er to-faktor-autentisering et ekstra “lag” med sikkerhet som gjør at det ikke er full krise dersom noen får tak i din “hemmelighet”. De må nemlig da også få tak i noe du har, som ikke er like enkelt.

Det skal sies at den andre faktoren også kan være “noe du er”. Altså biometri slik som fingeravtrykk, iris, stemme, ansiktsform osv. Dette er imidlertid mye mer komplisert å gjennomføre. I dag er derfor stort sett alltid “noe du har” den andre faktoren i tillegg til “noe du vet”.

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Meninger
Trippel Fem Sjel Menns Brooklyn Lav Top Sneakers Dongeri 2XTe0FzvHI
– Vi behøver flere lærere
Polo Ralph Lauren Menns Domenick Oxford Mørk Brun Semsket Skinn oLRbD
Ranger Flexvakt Sikkerhet Pac 16 Heavy Duty Menns Gummi Metatarsal Støvler Med Stål Tå Og Stål Mellomsåle Oliven / Gul Og Sort 2169