Anne Michelle Kvinners Realove05y Imitert Kunstlær Høy Hæl Pumper Med Armbånd Spenne Stropper Nakne xSxa2sUe

B00YDI9BMI
Anne Michelle Kvinners Realove-05y Imitert Kunstlær Høy Hæl Pumper Med Armbånd Spenne Stropper Nakne
  • sko
  • syntetisk
  • hælen måler omtrent 5,5 inches
  • hæl 5,50, 1,95 plattform (målinger kan variere litt)
  • passe: true til størrelse.
  • syntetisk øvre og menneskeskapte såle
Anne Michelle Kvinners Realove-05y Imitert Kunstlær Høy Hæl Pumper Med Armbånd Spenne Stropper Nakne Anne Michelle Kvinners Realove-05y Imitert Kunstlær Høy Hæl Pumper Med Armbånd Spenne Stropper Nakne Anne Michelle Kvinners Realove-05y Imitert Kunstlær Høy Hæl Pumper Med Armbånd Spenne Stropper Nakne Anne Michelle Kvinners Realove-05y Imitert Kunstlær Høy Hæl Pumper Med Armbånd Spenne Stropper Nakne
Woolrich Menns Austin Potter Lysbilde Slipon Dagdriver Krydder / Svart / Hvit Bøffel Sjekk Ull rE3KTkNx6C
Allhqfashion Kvinners Rund Lukket Tå Høye Hæler Lave Øvre Massive Støvler Med Metallspiker Brun
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

©2017 DNB Eiendom - Hele Norges Eiendomsmegler Hovedkontor: Dronning Eufemiasgt. 30, Oslo Postadresse: 0191 Oslo Org.nr: 910 968 955

Har du en kjellerleilighet eller en bolig du ønsker å leie ut, må du sette deg inn i hvilke regler som gjelder, sier advokat Annita Magnussen.

Leiemarkedet i Norge er lite og består i stor grad av kjellerleiligheter eller andre private boliger som folk av ulike grunner ikke skal bo i selv i en periode.

– Det er med andre ord mange amatører i dette markedet.

Desto viktigere er det å forholde seg til lover og regler, sier Advokat Magnussen i Salewa Ws Mtn Trener Mid L 634414053 Grågrafitt

Huseiernes Landsforbund.

Husleieloven er der for å beskytte begge parter. Som utleier er det blant annet viktig å vite at minstetiden på utleie av separat boenhet er på tre år, mens minstetiden for utleie av kjellerleilighet eller annen del av egen bolig er på minimum ett år.

-Det finnes imidlertid noen unntak.

Det er noe som heter «tidsubestemt» leieavtale og noe som heter Franco Sarto Kvinners Lennon Ankel Tøffel Sopp
.

«tidsubestemt» leieavtale «tidsbestemt» leieavtale

- Står det i kontrakten at boligen kan leies på ubestemt tid,må du som utleier oppgi svært gode grunner i en oppsigelse for atleietager skal måtte flytte.

- Minstetiden i loven er satt for å sikre forutsigbarhet. Leietaker har kanskje arbeidssted, skole og barnehage i nærheten og trenger trygghet rundt bosituasjonen sin.

Easy Street Kvinners Tidevanns Pumpe Svart

De tre viktigste tingene du gjør som utleier er å sjekke referanser, få et depositium og skriver en god kontrakt, sier advokat Annita Magnussen. (foto: NTB)

Før du kommer så langt at du skriver en avtale med en leietager, må du finne den rette beboeren. Det kan mange ganger være vanskelig å skille mellom gode og dårlige leietagere, de aller fleste er jo hyggelige og blide folk. Det minste du må gjøre er å sjekke referanser, helst fra tidligere utleiere, men også fra arbeidsgivere eller andre som kan si noe om personen er til å stole på.

Får du et godt inntrykk av leietageren kan du avtale et møte for å gå gjennom boligen og skrive leiekontrakt. Du må også be om et depositum fra vedkommende som må innbetales før leieavtalen trer i kraft.

Lotus Menns Garrett Naturlig Semsket Skinn 3bgdi6

"Ikke bli svindlerens neste offer"

by Tom Heine Nätt · Published · Updated

Facebook 67 Fuencarral Marineblå 40
Crocs Kids Classic Tette Hvite JBkfETs
LinkedIn

Du har sikkert hørt flere ganger at du bør aktivere to-faktor-autentisering (eller to-trinns-bekreftelse som det også kalles). Med hva er det, og hvordan aktiverer man det? Det skal vi forsøke svare på i denne artikkelen.

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Faktisk har du nok brukt to-faktor-autentisering allerede. BankID er det mest kjente eksemplet. For å logge inn kreves det to ulike ting. Det krevet noe du vet (altså passordet ditt) og noe du har (altså passordkalkulator eller mobiltelefon). Det er her navnet kommer fra, nemlig at det er to ulike faktorer som skal til, mot kun én (passord) ellers. Et annet kjent eksempel på to-faktor-autentisering er MinID som blant annet benyttes for å logge inn i AltInn. Her må du oppgi passord, samt en kode du får på SMS.

Hva er det godt for?

Hva er så hensikten med to-faktor-autentisering? Jo, svært mange blir frarøvet sitt passord. At man har et enkelt og gjettbart passord er en mulighet. Vanligere er at det man benytter samme passord flere steder, ogav den grunn er det nok at ett av disse stedene røper det eller blir hacket for at passordet til “alt” er på avveie. Til slutt er det også vanlig å sette opp falske nettsider som forsøker frarøve deg brukernavnet og passordet. Dette er såkalt phishing . Ofte da ved at du først får en e-post med en link til nettsiden.

Les mer om passord: 10 Tips til gode passord

Siden det er nok at noen vet om passordet for å missbruke det, er du i trøbbel med en gang det bliravslørt. Derfor er to-faktor-autentisering et ekstra “lag” med sikkerhet som gjør at det ikke er full krise dersom noen får tak i din “hemmelighet”. De må nemlig da også få tak i noe du har, som ikke er like enkelt.

Det skal sies at den andre faktoren også kan være “noe du er”. Altså biometri slik som fingeravtrykk, iris, stemme, ansiktsform osv. Dette er imidlertid mye mer komplisert å gjennomføre. I dag er derfor stort sett alltid “noe du har” den andre faktoren i tillegg til “noe du vet”.

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Meninger
Vis Shine Kvinner Plattform Flats Skjult Kiler Hæl Snø Støvler Hvit UbOqtc8
Avacostume Kvinners Luksus Påfugl Blomst Broderi Kile Plattform Booties Sko Svart
Dansko Menns Wesley Mote Sneaker Svart Vintage Trekke Opp
Linge Sko Kvinners Skinn Ballettsko Lilla