Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun yg2yJ

B079C7R93X
Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun
  • sko
  • gummisåle
  • hælen måler omtrent 2 inches
  • vevet mønster
  • dekket kitten hæl
  • syntetiske og mesh foring
  • skli på stil
Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun Annakastle Kvinners Spisse Tå Naturlig Vevet Kitten Hæl Stabeis Glide Sandal Lys Brun
Til nhf.no Valentino Menns Skinn Oxford Nero
Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.

©2017 DNB Eiendom - Hele Norges Eiendomsmegler Hovedkontor: Dronning Eufemiasgt. 30, Oslo Postadresse: 0191 Oslo Org.nr: 910 968 955

Har du en kjellerleilighet eller en bolig du ønsker å leie ut, må du sette deg inn i hvilke regler som gjelder, sier advokat Annita Magnussen.

Leiemarkedet i Norge er lite og består i stor grad av kjellerleiligheter eller andre private boliger som folk av ulike grunner ikke skal bo i selv i en periode.

– Det er med andre ord mange amatører i dette markedet.

Desto viktigere er det å forholde seg til lover og regler, sier Advokat Magnussen i Latasa Kvinner Mote Snøre Blokk Med Høy Hæl Plattform Ankel Støvler Sorte UFm5k

Huseiernes Landsforbund.

Husleieloven er der for å beskytte begge parter. Som utleier er det blant annet viktig å vite at minstetiden på utleie av separat boenhet er på tre år, mens minstetiden for utleie av kjellerleilighet eller annen del av egen bolig er på minimum ett år.

-Det finnes imidlertid noen unntak.

Det er noe som heter Sanuk Kvinners Meltaway Slipon Dagdriver Havet Multi
og noe som heter «tidsbestemt» leieavtale .

«tidsubestemt» leieavtale «tidsbestemt» leieavtale

- Står det i kontrakten at boligen kan leies på ubestemt tid,må du som utleier oppgi svært gode grunner i en oppsigelse for atleietager skal måtte flytte.

- Minstetiden i loven er satt for å sikre forutsigbarhet. Leietaker har kanskje arbeidssted, skole og barnehage i nærheten og trenger trygghet rundt bosituasjonen sin.

Ikke Oppført Ved Kenneth Cole Menns Utforming 30414 Dagdriver Svart

De tre viktigste tingene du gjør som utleier er å sjekke referanser, få et depositium og skriver en god kontrakt, sier advokat Annita Magnussen. (foto: NTB)

Før du kommer så langt at du skriver en avtale med en leietager, må du finne den rette beboeren. Det kan mange ganger være vanskelig å skille mellom gode og dårlige leietagere, de aller fleste er jo hyggelige og blide folk. Det minste du må gjøre er å sjekke referanser, helst fra tidligere utleiere, men også fra arbeidsgivere eller andre som kan si noe om personen er til å stole på.

Får du et godt inntrykk av leietageren kan du avtale et møte for å gå gjennom boligen og skrive leiekontrakt. Du må også be om et depositum fra vedkommende som må innbetales før leieavtalen trer i kraft.

Sanuk Kvinners Yoga Slynge To Flipflop Sjø Tapetet

"Ikke bli svindlerens neste offer"

by The North Face Chilkat Iii Pullon Womens Tnf Svart / Mørk Lilla
· Published · Updated

Amoonyfashion Kvinners Assortert Farge Lave Hæler Snøre På Rundt Lukkede Tå Pumpersko Svart
Sjarm Foten Kvinners Elegante Buer Rhinestone Chunky Høy Hæl Pumper Sko Lilla Og Rosa kL2zoEz13H
Google+ LinkedIn

Du har sikkert hørt flere ganger at du bør aktivere to-faktor-autentisering (eller to-trinns-bekreftelse som det også kalles). Med hva er det, og hvordan aktiverer man det? Det skal vi forsøke svare på i denne artikkelen.

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Faktisk har du nok brukt to-faktor-autentisering allerede. BankID er det mest kjente eksemplet. For å logge inn kreves det to ulike ting. Det krevet noe du vet (altså passordet ditt) og noe du har (altså passordkalkulator eller mobiltelefon). Det er her navnet kommer fra, nemlig at det er to ulike faktorer som skal til, mot kun én (passord) ellers. Et annet kjent eksempel på to-faktor-autentisering er MinID som blant annet benyttes for å logge inn i AltInn. Her må du oppgi passord, samt en kode du får på SMS.

Hva er det godt for?

Hva er så hensikten med to-faktor-autentisering? Jo, svært mange blir frarøvet sitt passord. At man har et enkelt og gjettbart passord er en mulighet. Vanligere er at det man benytter samme passord flere steder, ogav den grunn er det nok at ett av disse stedene røper det eller blir hacket for at passordet til “alt” er på avveie. Til slutt er det også vanlig å sette opp falske nettsider som forsøker frarøve deg brukernavnet og passordet. Dette er såkalt phishing . Ofte da ved at du først får en e-post med en link til nettsiden.

Les mer om passord: Interestprint Solsikke Uformell Slipon Canvas Kvinners Mote Joggesko Sko

Siden det er nok at noen vet om passordet for å missbruke det, er du i trøbbel med en gang det bliravslørt. Derfor er to-faktor-autentisering et ekstra “lag” med sikkerhet som gjør at det ikke er full krise dersom noen får tak i din “hemmelighet”. De må nemlig da også få tak i noe du har, som ikke er like enkelt.

Det skal sies at den andre faktoren også kan være “noe du er”. Altså biometri slik som fingeravtrykk, iris, stemme, ansiktsform osv. Dette er imidlertid mye mer komplisert å gjennomføre. I dag er derfor stort sett alltid “noe du har” den andre faktoren i tillegg til “noe du vet”.

Utforsk tema:

Altaposten ønsker en åpen og saklig debatt. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller strider mot etikk og lovverk. Vi krever at du bruker ditt egentlige navn og oppfordrer alle til å være saklig og vise respekt for andres meninger.

Rolf Edmund Lund, ansvarlig redaktør

Meninger
Salewa Kvinners Ws Skogbrann Lufte Tilnærming Sko Svart / Juta
Forever Alexia1 Kvinners Sassy Side Glidelås Lår Høye Ridestøvler Svart P0AOsn8R1a
Idifu Kvinners Dressy Lav Topp Spiss Tå Stiletto Høyhælte Slip På Rhinestone Pumper Svart
Eastland Womens Gia Slipon Dagdriver Navy sKXrcjO7B